bloggstart.

En blogg kan vara bra att ha. Inte bara för att skriva av sig. Utan kanske som en virtuell dagbok. För det mesta har jag aldrig funderat eller varit seriös på att skriva alls. Men just nu så är jag inne i en väldigt jobbig period, och jag tror att bloggen skulle kunna vara ett stort stöd.

Jag bryr mig inte om folk läser eller inte. Jag skriver för att skriva av mig. :) Det är tanken.


Kommentarer
Postat av: Tessan

Låååååååååååångt:

Känner också så, att skriva för man känner det och sedan är det skit samma om det är någon som läser eller inte, det är skönt att bara skriva ibland.



Svar: Känner mig piggare nu, Jo det är en ganska så stor fågel, försökte googla bilder på dem men jag blev inge klokare av det, de såg lika ut i mina ögon :D. Haha ja det är ett blå märke, fattar inte hur jag har fått det! Nu är det bara att skruva upp hyllorna på väggen, men jag måst leta skruvar som passar till väggen också... Har du sett barnhemmet? det är en spansk skräckis, Angelica och jag var på bio och såg den förra året + att jag har den på dvd, skitläskig ibland tycker jag, annars kommer jag inte på något nytt (det görs för lite bra skräckfilm här i världen). Läste den där med katten igår, jag tyckte den var sorglig. Den var nog mer sorglig än läskig. En Edgar Allan Poe novell jag tycker är riktigt läskig är Huset Ushers undergång! Läs den om du inte har läst den!!

2009-10-14 @ 23:48:23
URL: http://thereseelfstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0